• B&B 't Oud Schooltje

    Fam. van der Lint - Didier, Esther, Kayla & Helena

    Zwanestraat 9 - 8691 Stavele

    057 363 417 / 0497 166 119

De namen van de slaapkamers van B&B ’t Oud Schooltje verraden al dat hier ooit zusters door de wandelgangen liepen. Slaapt u liever bij ‘Zuster Stanislas’ of bij ‘Moeder Aloysia’? Beide kamers in onze bed and breakfast zijn uitgerust met een eigen badkamer en bieden u alle comfort voor een aangename overnachting.

De voormalige chambrette van Zuster Stanislas werd omgebouwd tot een gezellige slaapkamer. De aanpalende kamer van Zuster Helene werd een mooie badkamer met alle nodige comfort. Zo kunt u hier een bad nemen in een authentiek gietijzeren bad op pootjes

In de kamer van Moeder Aloysia is zelfs een mezzanine met zithoek aanwezig. De zetel kan bovendien worden omgevormd tot een extra bed. De bijbehorende badkamer is voorzien van een lavabo, toilet en als toemaatje een whirlpool bubbelbad.

Bij uw overnachting hoort natuurlijk ook een stevig ontbijt. Hiervoor nodigen we u uit in onze kleine huiskapel. Iedere morgen serveren we er voor u een heerlijk ontbijt met ambachtelijke hoeve- en streekproducten.

Wenst u ook ’s avonds van de authentieke sfeer van de kapel te genieten? Dan kunt u vragen om er te dineren. Een eenvoudige dagschotel of een luxueus 5-gangen menu?
Bij ons kan het allemaal!

Zin in een unieke overnachting in een gezellige B&B in de Westhoek?
Aarzel dan niet langer en neem nu telefonisch of via e-mail contact op met ’t Oud Schooltje in Stavele!

sleutel